میلگرد چیست؟

From kingssing.com
Revision as of 00:50, 29 August 2024 by MiquelCorral (talk | contribs) (Created page with "چگونگی تبدیل آهن به فولاد<br>برای تبدیل شمش آهن به فولاد، ابتدا آهن را ذوب کرده و ناخالصی‌های آن را جدا می‌کنند. بعد از آن با استفاده از مقادیر مشخصی از کربن و فلزهای آلیاژ دهنده همانند نیکل، کروم و تیتانیوم آهن به فولاد تبدیل می‌شود.<br><br>سوله و انبار: [https://pivan.co/ ن...")
(diff) ← Older revision | Latest revision (diff) | Newer revision → (diff)

چگونگی تبدیل آهن به فولاد
برای تبدیل شمش آهن به فولاد، ابتدا آهن را ذوب کرده و ناخالصی‌های آن را جدا می‌کنند. بعد از آن با استفاده از مقادیر مشخصی از کربن و فلزهای آلیاژ دهنده همانند نیکل، کروم و تیتانیوم آهن به فولاد تبدیل می‌شود.

سوله و انبار: نبشی وزن کم و استحکام بالای این ورق‌ها، آن‌ها را برای ساخت سوله و انبار مناسب کرده و به نگهداری از وسایل و تجهیزات در برابر شرایط جوی کمک می‌کنند.

۲. ناودانی مشبک
این نوع ناودانی از متریال گالوانیزه و به شکل سرد و گرم تولید می‌شود. از جمله کاربردهای ناودانی نبشی مشبک می‌توان به استفاده در ساختمان‌های فولادی و کاربرد تزئینی اشاره کرد.

شمش اسلب فولادی
شمش اسلب که تختال یا سلب نیز نامیده می‌شود، نوع دیگری از شمش فولادی است. اسلب در بیشتر موارد مشابه بیلت است، اما دارای طول و سطح مقطع بزرگتری نسبت به بیلت است. اسلب سطح مقطع مستطیلی شکل دارد و در ساخت ورق‌های فولادی از آن استفاده می‌شود‌. این نبشی شمش فولادی مستطیلی ضخامتی 230 میلی متری، عرض 1.25 و طول حداکثر 12 متری است. اسلب از طریق دو روش ریخته گری مداوم و نورد گرم انواع شمش فولادی ساخته می شود. این شمش با طول 4 الی 12 متر به بازار عرضه می‌شود.

ahanmelal.comمقاومت در برابر خوردگی
همان‌طور که از نام آن پیدا است،‌ میزان مقاومت میلگرد در برابر اثرات زنگ‌زدگی و مواجهه با عوامل محیطی (مثل رطوبت و مواد شیمیایی)‌ را نشان می‌دهد. بنابراین، هرچه مقدار آن بیشتر باشد،‌ مزیت بیشتری محسوب می‌شود و جزو مهم‌ترین مواردی است که هنگام تحقیق در مورد میلگرد باید به آن توجه کنید.

ریخته گری پیوسته
مرحله‌ی فرآوری انواع شمش فولاد به این صورت است که با استفاده از عملیات ریخته‌گری شمش، که ccm نامیده می‌شود. اقدام به ذوب کردن شمش فولادی می‌کنند سپس فولاد مذاب وارد محفظه‌ای به‌نام تاندیش می‌شود. فولاد مذاب بعد از عبور از تاندیش، داخل قالب‌های مسی گذاشته می‌شود. از زیر این قالب مسی، آب سرد توسط آب‌پاش مخصوص پودری با فشار 0.2 تا 0.3 مگاپاسگال، بر روی مواد مذاب سیال می‌ریزد. میزان آب‌پاشی تا زمانی طول می‌کشد که هسته شمش تشکیل شود. به همین دلیل در هنگام خارج کردن شمش، از بخش خنک‌کننده، مواد مذاب به صورت جامد هستند. در مرحله‌ی بعد مواد جامد تشکیل شده را از غلتک‌های مخصوصی عبور داده تا سطح بالایی و پایینی شمش، هموار، صاف و صیقلی شود. در مرحله پایانی شمش به اندازه مورد نیاز جهت تهیه شمش بیلت، بلوم یا اسلب برش داده می‌شود و در نهایت وارد بازار می‌شود.

انواع استانداردهای ناودانی و کاربرد هر کدام
انواع استانداردهای ناودانی
ناودانی برمبنای کاربردی که دارد به دو گروه C و U تقسیم شده است. برای ساخت این دو نوع ناودنی انواع استانداردهای UPE و UPN تعریف شده است. جالب است بدانید که تفاوت این دو نوع استاندارد در بال‌های به‌کار رفته در آن‌ها است.

ورق‌های سیاه تولید شده در فولاد کاویان اهواز، انواع مختلفی دارند و در ابعاد گوناگونی تولید می‌شوند. ضخامت‌های آنها معمولاً از ۸ تا ۴۰ میلیمتر می‌باشد و ابعاد آنها ۶۰۰۰×۱۲۵۰ و ۶۰۰۰×۱۵۰۰ است. محصولات این کارخانه مطابق با استاندارد EN10163 ساخته می‌شوند و تست‌های مختلفی بر روی آنها انجام می‌شود تا کیفیت آنها ارزیابی شود.

شمش آهن چیست؟
به طور کلی شمش قطعاتی خالص و پرداخت نشده از یک ماده به شکل خالص هستند. شمش ها معمولا به عنوان ماده اولیه در کارخانه های تولیدی مورد استفاده قرار می گیرند. شمش آهن نیز از قراضه های محصولات آهنی یا مواد اولیه مثل سنگ آهن تهیه می شود. شمش آهن که از سنگ های معدنی ساخته شد باشد کیفیت بالاتری دارد. از شمش آهن برای تولید شمش فولاد نیز استفاده می گردد.